Kontakta Boksalen

Kontakta

Boksalen

Skadad vara? Ångrat köp? Använd returblanketten och återsänd varan. Returfrakt bekostar du själv. Läs mer om privatpersoners ångerrätt på Konsumentverket.se

BOKSALEN - din väg ut!


Boksalen söker dig som är egenutgivare och vill nå ut på marknaden med din bok, e-bok och/eller ljudbok. 


Vi samlar egenutgivare under ett och samma tak, vilket ger direktåtkomst till våra tjänster och säljkanaler. Anlita oss på kommission, som agent eller som förlag.

Kommissionsavtal kan tecknas även om du inte är kopplad till bokinfo. Vi säljer din bok på denna hemsida och håller ett litet lager på 5-10 st per titel. Vi säljer boken i vår bokhandel som finns i Härnösand. Din kostnad är 20% av F-priset. Du får alltså ut 80% av F-priset plus 6% moms i ersättning för affären.

Agent för digitala böcker: Vi sätter vår logga bredvid din, eller om du önskar ger vi ut ditt manus på Boksalen förlag.

Vi har märkt att många egenutgivare finner det svårt att etablera sig på den digitala marknaden beroende på att egenutgivare ofta har för få titlar till en början. Med oss når du direkt de etablerade stora sälj/klubbplattformarna Storytel, Nextory, Adlibris, Bokus, Bokinfo, Axiell Media, Publit, Apple Books, Bokon, Bibliotek, Bookmate, Bookbeat mfl.


Kontakta oss nedan för mer information.

KONTAKTA OSS

 
 
 
 

SÄTE

 

Boksalen har sitt säte i Härnösand.

BOKSALEN

I samarbete direkt med egenutgivare och förlag.


Hör av dig om du vill teckna kommissionsavtal med Boksalen. Vi säljer på vår hemsida och snart i egen butik i Härnösand.

 Nyheter

 

Vi har nu öppnat vår Nätbokhandel!


26 September 2019

  

Frågor om din beställning?

 

Kontakta oss helst via e-post:

 

Email: Till Mail

 

 

 

Copyright Boksalen 2019. All Rights Reserved

Den här hemsidan använder cookies via Google Analytics för att analysera användningen av Boksalens hemsida. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera